BIM basis ILS 27 november

BIM basis ILS 27 november Nieuwegein

BuildingSMART Benelux organiseert samen met enkele kartrekkers en BIM Loket, een evenement op 27 november dat geheel in het teken staat van de BIM basis ILS.

Wie een mening heeft over de BIM basis ILS, geinteresseerd is in het vervolg of een idee heeft over verbetering van deze huidige afspraken, zie zorgt dat hij of zij aanwezig is op maandagochtend 27 november in Nieuwegein. Daar wordt door buildingSMART in samenwerking met enkele kartrekkers en BIM Loket, een evenement georganiseerd dat in het teken staat van de BIM basis ILS.

Het is BIM basis ILS wat de klok slaat en ook als u de klepel nog niet kunt vinden bent u welkom! Naast verdieping op de huidige afspraken door verbetering en mogelijk uitbreiding, staan ook de huidige afspraken centraal. Leren over informatiebehoeften van anderen, in relatie tot de BIM basis ILS. Maar ook inhoudelijk leren wat de afspraken inhouden, bijvoorbeeld in relatie tot mvd’s (model view definitions).

Het succes van de BIM basis ILS is eenvoud en duidelijkheid. Daar zal niet snel iets aan veranderen, echter dat de BIM basis ILS naar verloop van tijd verandert als gevolg van een ontwikkeling, dat is zeker. Maak onderdeel uit van deze ontwikkeling en kom op maandagochtend naar Nieuwegein.

Inschrijven gaat via Eventbrite (link)