Solidu bouw & advies

Solidu is gespecialiseerd in virtueel bouwen en houdt zich voornamelijk bezig met de implementatie van BIM. Daarnaast levert Solidu een aantal aanverwante diensten, zoals modelleren, het beoordelen van modellen en het aansturen van processen. Een duidelijke praktijkgerichte visie maakt het mogelijk om voor een brede doelgroep diensten te leveren.

BIM is niet de toekomst maar het heden. Veranderingen zijn aan de orde van de dag. Functieomschrijvingen veranderen inherent aan de processen. Software maakt het mogelijk om het bouwproces nauwkeurig in beeld te brengen, het 3d-gebouwmodel met zijn database aan informatie Hierdoor wordt het proces meer voorspelbaar en beter controleerbaar. Innovatie in de bouw, dat is BIM.

Solidu is een jonge en dynamische onderneming die in het leven is geroepen om mensen te helpen in de virtuele bouwwereld en bijbehorend proces, ontstaan uit de behoefte die in de praktijk is waargenomen. Ja zeggen tegen BIM, betekent ook daadwerkelijk werken met BIM. Hier gaat het in de praktijk nog wel eens mis. Solidu helpt bij de implementatie van BIM zodat uw organisatie er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

Solidu
Solidu