DIENSTEN

Begeleiding op project- en organisatieniveau Ervaring

Ervaringen op het gebied van BIM op de bouwplaats, BIM-coördinatie, BIM-management en implementatie van BIM binnen organisaties, zorgen voor een breed scala aan mogelijke diensten. Toch heeft Solidu haar pijlers gericht op een specialisatie die gericht is op het bouwproces in uitvoering en de voorbereiding hierop, dit omdat in de praktijk wordt waargenomen dat hier nog veel kansen liggen.

Zie ook de publicatie BIM op de bouwplaats

Neem contact op met Solidu om meer te weten te komen over de verschillende diensten

Vernieuwing

Diensten door Solidu zijn altijd onderhevig aan verandering door vernieuwing. Op het gebied van BIM zijn er velen ontwikkelingen die worden gevolgd, waardoor de inhoud van een training of presentatie niet twee keer exact hetzelfde is. Daarbij geldt dat het doel hetzelfde blijft maar de weg daar naartoe mogelijk vernieuwt.

Inzicht, implementatie en uitvoering

Diensten van Solidu hebben een drietal kenmerken, namelijk; inzicht, implementatie en uitvoering. Het inzicht wordt verkregen door middel van presentaties en trainingen. De implementatie volgt aan de hand van trainingen en persoonlijke begeleiding en de uitvoering is het werkelijk toepassen door inzet op projecten. Afhankelijk van uw eigen BIM-niveau kunt u op elk gewenst moment instappen of een traject op maat bestellen.

Op welk BIM-niveau acteert u? Ga een level omhoog met een BIM training op maat!