Advies

BIM Advies

Met het onderwerp BIM op de bouwplaats laat Solidu zien welke mogelijkheden ontstaan door de komst van BIM en ten behoeve van de realisatie ‘in het werk’.

Veranderen

Door het delen van kennis op dit gebied, hoopt Solidu op een brede toepassing binnen de bouwnijverheid. Verandering is moeilijk maar aanpassing is noodzakelijk. Zoals Darwin mooi verwoordde overleven degene die zich goed aan kunnen passen. Solidu helpt organisaties bij deze verandering!

Implementeren

Implementatie van BIM betekent dat er advies wordt gegeven aan de hand van de wensen en mogelijkheden van de klant, om te komen tot een wenselijk resultaat (en vaak net iets meer dan dat). De implementatie raakt meerdere fasen en heeft daardoor invloed op meerdere processen en afdelingen binnen een organisatie. In alle gevallen wordt een routekaart opgesteld waarbij, vaak in samenwerking met derden, wordt gezocht naar een optimale invulling die is afgestemd op de behoefte van de klant. Het werken met open standaarden maakt software onafhankelijk. Er wordt geen software aangeboden bij een implementatie door Solidu.

Kennisdelen

Presentatie, lezingen, workshops en gastcollege’s zijn manieren om inzicht te geven over het gebruik van BIM. Ervaringen bij diverse congressen en presentaties, naast de velen gastcollege’s en andere bijeenkomsten, zorgen altijd voor een positieve terugblik.

Vraag naar de mogelijkheden voor een presentatie bij uw organisatie